Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πιάσε με αν μπορείς..

Επηρεαζόμενη από το άρθρο της αξιόλογης ΟΥΡΑΝΙΑΣ (την οποία δε γνωρίζω αλλά γράφει καταπληκτικά), «Ο Χέστης και η Ξεπετουλία», είπα να κάνω ένα αφιέρωμα στους απανταχού χέστηδες όλης της γης! Δυστυχώς, το αξίωμα αυτό το έχουν πάρει με πολύ μεγάλη προσπάθεια, οφείλω να πω, οι άντρες! Όχι πως δεν υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που δεν έχουν κότσια, αλλά αυτό που παρατηρείται πλέον στις μέρες μας είναι μια μαζική τάση των ανδρών να μην έχουν αυτά για τα οποία κοκορεύονται πάντοτε, με ιδιαίτερο στόμφο και χάρη, πως διαθέτουν! Στο κάτω κάτω οι γυναίκες δικαιολογούνται. Δεν διαθέτουν @@@ αν και μεταφορικά σήμερα είναι προνόμιο πάρα πολλών γυναικών.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά το φαινόμενο αυτό στους καιρούς που διανύουμε είναι μέρα με τη μέρα εντονότερο. Πιστεύω πως ο ρόλος ενός άντρα είναι να είναι κυνηγός! Έτσι ήταν πάντα και έτσι πρέπει να είναι και σήμερα. Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ πως οι σημερινές γυναίκες κατά ένα μεγάλο ποσοστό και ειδικά οι πιτσιρίκες, έχουν γίνει και πολύ επιθετικές και πολύ προκλητικές! Πέφτουλες θα τις αποκαλούσα με λίγα λόγια και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά οι άντρες αντί να το επικρίνουν, έχουν επαναπαυτεί σε αυτό και απλά κάθονται περιμένοντας το θήραμα να έρθει σε αυτούς.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα αγαπητέ μου! Αν θέλεις να αποκαλείσαι άντρας με τα όλα σου πρέπει να μην επιτρέπεις στις γυναίκες να σου κλέβουν το ρόλο σου. Μην τους δίνεις αυτό το δικαίωμα. Παρ’ το πάνω σου και πρόλαβε τες. Όσο και αν σου αρέσει πολλές φορές να σε κυνηγούν και όσο κι αν σε κολακεύει-γιατί κακά τα ψέματα, ποιόν δεν κολακεύει να του δείχνουν ενδιαφέρον?- αν το σκεφτείς καλύτερα είναι κάτι που δεν σε κάνει αρσενικό. Δεν θα εντυπωσιαστώ, ούτε θα πέσω σε έναν άντρα που κάθε βράδυ πάει και με άλλη, γιατί όσο ωραίος και να είναι δεν παύει να είναι σαβουροτέτοιος (με καταλάβατε! )

Θεωρώ πως οι άντρες έχουν αποπροσανατολιστεί και βάζουν προτεραιότητες που στην ουσία δεν έχουν καμιά αναγκαιότητα. Όλοι αυτοί που υποκύπτουν σ’ αυτού του είδους τους πειρασμούς έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, για ‘μενα. Και δυστυχώς αυτό παρατηρείται πιο έντονα σε αυτούς που είναι πολύ ωραίοι. ‘Οσο ωραίος και αν είναι κάποιος που το κάνει αυτό, απλά είναι πολύ κομπλεξικός και προσπαθεί μέσα από αυτό το τριπάκι να επιβεβαιώνεται και να κοκορεύεται πόσες γκόμενες του την έπεσαν και με πόσες κατέληξε στο σπίτι του μετά την έξοδο του. ΟΚ μερικοί θα σου πουν ότι το κάνουν όλο αυτό για να αποκτήσουν εμπειρίες και να απαριθμούν πολλές κατακτήσεις στο βιογραφικό τους, γιατί όμως να μην είναι από γυναίκες που επέλεξαν οι ίδιοι? Αν θέλεις τόσο πολύ να επιβεβαιώνεσαι φίλε μου πήγαινε στη μητριά της Χιονάτης και δανείσου τον καθρέφτη της.

Βέβαια θα μου πείτε μερικοί «τα λες αυτά γιατί έτσι σε βολεύει». Έχω λοιπόν να σας πω, πως εννοείται ότι με βολέυει. Και ξέρετε γιατί? Γιατί εγώ γεννήθηκα γυναίκα. Είναι στη φύση μου λοιπόν να είμαι το θήραμα. Είναι στη φύση μου να με κυνηγούν και να επιλέγω. Όπως στη δική σας φύση είναι να επιλέγετε αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι αυτό που είναι εύκολο και πιο “προσβάσιμο” τη δεδομένη στιγμή.

Είναι στη φύση του ανθρώπου να τρώει τα μούτρα του. Μην κολλάτε να πάτε να μιλήσετε στη γυναίκα. Σας το λέω εγγυημένα πως θα το εκτιμήσει, ακόμα κι αν δεν σας γουστάρει, γιατί τουλάχιστον είχατε τα κότσια να κάνετε αυτό που είστε προορισμένοι να κάνετε και γιατί την κολακέψατε και την κάνατε να αισθανθεί θηλυκό.

Αν σπαταλούσατε τόσο χρόνο να σκεφτείτε κανένα τρόπο να ρίξετε μια γκόμενα που αξίζει, όσο σπαταλάτε για να πηδήξετε μια «εύκολη» γκόμενα, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. Και σίγουρα θα υπήρχαν λιγότερες τσούλες και λιγότεροι μαλάκες που πληγώνουν και εξαπατούν ο ένας τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου