Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η αγάπη αργεί

Συνεχίζω να εμπνέομαι από τα τραγούδια και αυτή τη φορά κόλλησα με το λεγόμενο "Η αγάπη αργεί". Όσο και να μην θέλω να το παραδεχτώ είναι αλήθεια. Τουλάχιστον τα τελευταία γεγονότα στη ζωή μου αυτό μου έχουν αποδείξει. Μόλις φύγεις,τότε έρχεται. Δεν είναι άδικο? Να παλεύεις,να προσπαθείς τόσο (χωρίς αποτέλεσμα) και όταν πλέον για'σένα δεν αξίζει τότε να σου έρχεται καλύτερο από ποτέ.
Τελικά δεν ξέρω αν αυτό που λένε πως για ότι αγαπάς πρέπει να παλεύεις για να το αποκτήσεις είναι αλήθεια. Συμφωνώ με αυτό σε ολούς τους τομείς εκτός από τον έρωτα. Το μόνο που κατάλαβα τόσα χρόνια είναι πως όταν παρατάς τον έρωτα τόσο πιο πολύ θα σου'ρθει. Όσο πιο άσχημα και αναίσθητα θα φερθείς τόσο πιο πολύ θα σε παρακαλέσει. Και ξαναλέω, δεν είναι άδικο? Γιατί να μην μπορούμε να συγχρονιζόμαστε και να περνάμε καλά? Να είμαστε ευτυχισμένοι? Γιατί πρέπει μέσα απο άσχημα γεγονότα να καταλαβαίνουμε την αλήθεια? Υπάρχουν τόσο όμορφα και ουσιώδη πράγματα στον έρωτα και στην αγάπη και πάντα βρίσκουμε τρόπο να τα κανιβαλίζουμε και να βγάζουμε το χειρότερο μας πρόσωπο.
Αν λοιπόν αυτό είναι ο έρωτας ευχαριστώ... αλλά δεν θα πάρω!!!

1 σχόλιο:

  1. symfwnw ws ena shmeio.. alla ap thn allh osh glyka exei to na agapiesai allh tosh k parapanw exei k to n agapas.. gti skepsou oti mporei na pernas apo dyskoles katastaseis, aporripsh, adiaforia ktl, oi omorfes stigmes pou 8a zhseis omws me kp pou eisai erwteymenos, an kai synh8ws elaxistes :S, aksizoun oso 10000 metries me kp p einai trelos gia sena.. k gia na kanw syndesh me ta tragoudia, "oti aksizei ponaei k einai dyskolo", "bad romance" k ta toiayta.. opote mhn gyrnas thn plath s ston erwta ektos k an exeis ponhro skopo.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή