Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Friends with benefits

Μια φίλη στο twitter μου πρότεινε να γράψω γι’ αυτό το θέμα! Είναι από τα posts που δυσκολεύτηκα πολύ να γράψω γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποια φάση της ζωής μου που να συνέβη κάτι τέτοιο. Όπως έχω ξαναπεί πιστεύω στη φιλία μεταξύ των δύο φύλων. Έτσι λοιπόν δεν μου έτυχε ποτέ να δω ερωτικά κάποιο φίλο μου. Όπως και να δω φιλικά κάποιον που γούσταρα! Αλλά πιστεύω πως αν ποτέ μου συμβεί, δεν θα κάνω κάτι για να το εξωτερικεύσω. Δεν θα έθετα ποτέ τη φιλία μου σε κίνδυνο για κάτι που μπορεί να μην έχει αίσια κατάληξη.

Βέβαια, θα μου πείτε, είναι πολύ πιο ασφαλές να «τα μπλέξεις» με κάποιον που σε ξέρει και τον ξέρεις καλά! Είναι πολύ πιο εύκολο να αγαπηθείς και να αγαπήσεις και είναι πολύ πιο εύκολο να ξέρεις εξαρχής με ποιόν έχεις να κάνεις. Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο όταν εν τέλει με τον άλλο δεν τα βρεις. Μετά δεν μπορείς να είσαι πλέον φίλος του. Δεν μπορείς να του λες τα μυστικά και τα προβλήματα σου. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι την κρίση του, γιατί απλά ποτέ δεν θα είναι αντικειμενικός μαζί σου, όπως κι εσύ μαζί του .

Και βέβαια, το μην τα βρεις απλά είναι η light εκδοχή. Το να γίνετε μαλλιά κουβάρια είναι το πιο σύνηθες, αφού οι περισσότεροι χωρισμοί δεν είναι πολιτισμένοι. Διακινδυνεύεις λοιπόν να χάσεις έναν φίλο και μαζί του μια ολόκληρη παρέα. Γιατί πάντα μαζί με δυο φίλους πάει σετ και μια ολόκληρη παρέα η οποία πλέον πρέπει να διαλέξει με ποιόν θα βγαίνει και ποιανού το μέρος θα πάρει. Κι εκεί είναι που αναγκαστικά θα χάσεις σιγά σιγά κι άλλους φίλους.

Ξέρω ότι είναι πολλοί αυτοί που λένε πως «Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ», όμως στα φιλικά δεν κερδίζει κανένας!! Γι’ αυτό προσοχή με τα buddies σας φίλοι μου. Εύκολα γίνονται Fuck αλλά πολύ δύσκολα Best. Δεν αξίζει..


Αφιερωμένο στην EvaHadjiyianni που πρότεινε το θέμα :)

1 σχόλιο:

  1. Αν θέλεις να περάσεις απλά καλά και να κρατήσεις μόνο την ένταση τότε επιλέγεις το "fuck"!!

    Aν θέλεις να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σ' εκτιμούν και στο αποδεικνύουν με πράξεις τότε μένεις στους "φίλους" !!

    Να χαμογελάς!!

    Τα σέβη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή