Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μας έφαγε ο Οικονομόπουλος κορίτσια..

Ως γυναίκα έχω πει και έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση «Όλοι οι άντρες είναι μαλάκες». ΟΚ Είναι.. Δεν είναι κάτι που δεν ισχύει. Αλλά εδώ θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω λιγάκι τη φήμη τους και εν μέρει να τους δικαιολογήσω. Και αυτό το λέω γιατί και οι γυναίκες δεν είναι καλύτερες. Ούτε αγγελούδια, ούτε οσίες Μαρίες..

Κάθε γυναίκα έχει μέσα της την "πουτανιά"!! Όπως στους άντρες λοιπόν είναι έμφυτη η απιστία (όπως λέτε πάντα για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα) και η μαλακία έτσι και στις γυναίκες είναι έμφυτη η πουτανιά! (Νομίζω καταλαβαινόμαστε τι εννοώ με αυτή τη λέξη). Απλά σε άλλες είναι εμφανής και σε άλλες είναι λανθάνουσα. Το θέμα είναι πως όλες σε κάποια φάση της ζωής τους θα λειτουργήσουν σύμφωνα με αυτή. Θα θελήσουν να αρπάξουν τον γκόμενο της φίλης τους, θα την πέσουν στον γκόμενο της φίλης τους, θα προσπαθούν πάντα να φαίνονται πιο ωραίες από τις φίλες τους, θα την πέσουν στον κολλητό του γκόμενου τους... Και ακόμα και να μην το κάνουν φανερά, θα το κάνουν με τον τρόπο που μόνο οι γυναίκες μπορούν να κάνουν και πολλές φορές χωρίς καν οι ίδιες να το πάρουν χαμπάρι. Γι’αυτό και λέω πως σε μερικές είναι καλά κρυμμένη. Απλά θα τους βγει αυθόρμητα.


Βέβαια θα μου πείτε, οι άντρες με τη συμπεριφορά τους μας ωθούν πολλές φορές να φερθούμε με αυτό τον τρόπο, αλλά αν ρωτήσετε τους άντρες θα πουν το αντίθετο. Ότι εμείς με τη δική μας συμπεριφορά τους ωθήσαμε να είναι μαλάκες. Το θέμα λοιπόν δεν είναι ποιός σπρώχνει ποιόν στο να φερθεί άδικα στον άλλο, αλλά το ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει. Απλά έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα πως τα μεν είναι στη φύση των αντρών και τα δε στη φύση των γυναικών και αυτό δεν αλλάζει. Δε λέω βέβαια πως όλοι και όλες πάντα θα φέρονται με αυτό τον τρόπο. Κάποια στιγμή όμως θα το κάνουν, οπότε προσοχή να μην είσαι εσύ αυτός που θα την πατήσει.

4 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι πως κανενας δεν ειναι καλυτερος απο τον αλλον.. με την μονη διαφορα οτι στους ανδρες ειναι εμφυτο, οι γυναικες το επιδιωκουν γ να εκλπηρωσουν τον σκοπο τους.και οι 2 ιδιοι ειμαστε, καλως ή κακως~

    καλο μεσημερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλώς οι άντρες είναι ειλικρινείς και το παραδέχονται ...Εμείς που να μας πιάσει η κολλητή με το αγόρι της στο κρεβάτι θα γυρίσουμε και θα της πούμε "Φιλενάδα εγώ για το καλό σου ενδιαφέρομαι , να δω αν θα σε ικανοποιεί όσο αξίζεις " .

    Πόσο ίδιοι είμαστε όλοι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστή πολύ σωστή σε βρίσκω.. την πουτανιά κάθε γυναίκα την έχει μέσα της και αυτό που μου τη δίνει είναι ότι την φανερώνουν και κρυφά..όσο για το πέσιμο στον γκόμενο από ''κολλητές'' άστα!!! θέλουν απλά και μόνονα είναι καλύετερες από όλες..είναι γνωστό ότι δεν βαφόμαστε για τους άνδρες αλλά για τις άλλες γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολλάμε στη λέξη-δέντρο και όχι στην ουσία-δάσος;

    Υπάρχουν τόσες ανασφάλειες γύρω μας και λάθος νοοτροπία που έγινε μεγάλος θόρυβος για το συγκεκριμένο τραγούδι!!

    Ας αποβάλλουμε τις ανοησίες του μυαλού και της ψυχής και...

    μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή