Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Έρωτας

Τόσο μικρή λέξη και πάντα προκαλεί τόσο μεγάλα προβλήματα.. Τόσο όμορφο συναίσθημα. Από τα λίγα συναισθήματα, ίσως και το μόνο, που μπορεί να μεταμορφώσει έναν άνθρωπο και να τον κάνει εντελώς διαφορετικό, ως συνήθως προς το καλύτερο.

Έρωτας είναι όταν βλέπεις τον άλλο και λάμπεις από χαρά. Έρωτας είναι όταν συναντάς τον άλλο και νοιώθεις το στομάχι σου να γυρίζει από αυτές τις γνωστές πεταλούδες που πηγαίνουν πάνω κάτω. Έρωτας είναι όταν έχεις ένα γλυκό τσίμπημα στην καρδιά. Έρωτας είναι όταν ξέρεις πως ο άλλος είναι μακριά σου και αυτό σε πονάει περισσότερο και από σωματικό πόνο. Έρωτας είναι όταν καις ολόκληρος στο άγγιγμα του. Έρωτας είναι όταν περιμένεις πως και πως για να τον συναντήσεις έστω και για 1 λεπτό. Έρωτας είναι όταν ζηλεύεις το οτιδήποτε είναι τριγύρω του και αποσπά την προσοχή του. Έρωτας είναι όταν ανατριχιάζεις με το κάθε φιλί του και όταν χάνεσαι μέσα στην αγκαλιά του. Έρωτας είναι όταν στο μυαλό σου δεν χωράει τίποτα άλλο πέρα από τον έρωτα σου… Έρωτας είναι τόσα πολλά!

Χάνεις το μυαλό σου, τη λογική σου. Ξαφνικά όλα φαντάζουν τόσο όμορφα και σε κάθε μικρή απογοήτευση απ’ αυτόν τόσο κενά. Είναι τα πάντα στη ζωή μας και πολλές φορές μπορεί να την μετατρέψει στο απόλυτο τίποτα. Ένα από τα πράγματα που θαυμάζω πραγματικά πάρα πολύ είναι όταν βλέπω ζευγάρια που είναι ερωτευμένα ο ένας με τον άλλο εξίσου. Πράγμα πολύ σπάνιο και ειδικά στους καιρούς μας, αλλά τόσο όμορφο. Τις περισσότερες φορές βλέπω τον έρωτα να είναι μονόπλευρος. Να υποφέρει μόνο ο ένας και να νοιώθει μόνο ο ένας. Τι κρίμα..

Το κακό με τον έρωτα.. ένα δηλαδή από τα κακά του έρωτα, είναι η ανυπόφορη ζήλεια που προκαλεί. Και όσο και αν υπάρχουν άτομα που λένε πως δεν ζηλεύουν, απλά δεν είναι ερωτευμένοι. Το πιστεύω ειλικρινά αυτό. Δεν τους πιστεύω. Δε γίνεται να νοιώθεις τον κίνδυνο τριγύρω σου και απλά να είσαι απαθής. Ποιος ερωτευμένος δεν φοβάται να μη χάσει τον άνθρωπο του?

Έρωτας λοιπόν είναι τα πάντα! Ποιος δεν έχει ερωτευτεί? Ποιος δεν έχει πονέσει? Όσο σκληροί κι αν θέλουν να δείχνουν κάποιοι άνθρωποι, πάντα στη θέα του έρωτα τους λυγίζουν και είναι τόσο όμορφο να βλέπεις πως ακόμα και ο πιο δύστροπος και απόμακρος χαρακτήρας μπορεί να γίνει ένα αρνάκι και βγάλει έναν πολύ καλύτερο εαυτό. Έστω κι αν το κάνει μόνο για ένα και μοναδικό άνθρωπο. Τον έρωτα του!

1 σχόλιο:

  1. και ναι ολα αυτα ειναι ερωτας...ερωτας αγαπη συναισθημα..αλλαζει τουν ανθρωπους. γιατι προπαντός δεν ερωτεύεσαι μόνο τον άλλον.ερωτεύεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό.

    φιλιά πολλά, καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή