Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αποτυχημένοι έρωτες

Εσείς ποιο τίτλο θα βάζατε στη ζωή σας αν γινόταν σήριαλ, ταινία, ντοκιμαντέρ ? Από τι θα εξαρτιόταν ο τίτλος και τί θα είχε σαν βάση? Ο τίτλος που θα έβαζα εγώ πάντως στη δική μου ζωή θα εξαρτιόταν από τον έρωτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Πάντα είμαι ερωτευμένη και είναι κάτι που από τη μια με κρατάει ζωντανή, από την άλλη όμως μπορεί και πολύ εύκολα να με «χαλάσει». Τις περισσότερες φορές δεν είχα κάποιο φυσιολογικό έρωτα και αυτό γιατί όπως μου λένε και οι φίλοι μου κάνω ΛΑΘΟΣ επιλογές! Και εκεί είναι που πάντα αναρωτιέμαι: Ποιες είναι οι σωστές επιλογές? Και πώς τις καταλαβαίνεις?

Προσωπικά όσοι ερωτεύτηκα ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικοί τρόποι ζωής.. αλλά όλοι είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό! Στην αρχή όλοι έμοιαζαν σωστή επιλογή. Όλα τόσο διαφορετικά και εν τέλει τόσο ίδια! Όλοι με τον τρόπο τους απογοήτευσαν και πλήγωσαν στο πέρασμά τους. Αν καθίσω λίγο να αναλογιστώ τι μου προσέφεραν αυτοί οι έρωτες απογοητεύομαι ακόμα περισσότερο. Πάνω κάτω φέρθηκαν με τον ίδιο άνανδρο - κατά τη γνώμη μου - και ανέντιμο τρόπο και φυσικά όπως κάθε άνδρας που «σέβεται τον εαυτό του» με φλόμωσαν με παραμύθια και υποσχέσεις. ΜΟΥΦΕΣ εν ολίγοις.. Δυστυχώς σε κανέναν δεν αρέσουν τα ξεκάθαρα λόγια όταν δεν τους συμφέρει.

Για να μην είμαι βέβαια άδικη με όλους τους άντρες, δεν είναι όλοι έτσι. Απλά στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι έχουν γίνει – ίσως με τα χρόνια – έτσι και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό! Ίσως φταίνε και οι γυναίκες ( αλλά αυτό είναι τεράστιο θέμα προς ανάλυση και κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το αναλύσω ).

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι περισσότερο όμως είναι το πώς καταλήγουμε πάντα να κάνουμε τις λάθος επιλογές? Πώς θα καταλάβουμε ποιος είναι ο σωστός και αυτός που εν τέλει μας λέει την αλήθεια και στην επόμενη στροφή δεν θα μας φερθεί σκάρτα? Ακόμα το ψάχνω και δεν ξέρω αν ποτέ καταλήξω σε μια απάντηση. Εύχομαι μόνο να βρω σύντομα την απάντηση.. Όσο για τον τίτλο που θα έβαζα στη μέχρι τώρα ζωή μου θα ήταν «Αποτυχημένοι έρωτες» ( Ελπίζω σύντομα ο τίτλος να είναι διαφορετικός και πιο.. επιτυχημένος!! )

1 σχόλιο:

  1. Οι άνθρωποι είμαστε περαστικοί στις ζωές των άλλων...

    γιατί να βάζεις τίτλους σε ολόκληρη τη ζωή σου όταν κάθε κεφάλαιο έχει το δικό του;

    κάθενας γύρω σου κάτι σου δίνει...

    κράτα το για σένα & γίνει καλύτερη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή